Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals u weet zijn we bij Housevertising continue op de weg om makelaars en verkopers te voorzien van presentatieproducten. Onze fotografen en inmeters komen dagelijks over de vloer bij diverse makelaarskantoren en verschillende verkopers. Zeker in deze tijd is het van groot belang dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt.

Al onze medewerkers hebben instructies meegekregen omtrent hygiëne en maatregelen die zij in acht moeten nemen bij hun bezoek aan klanten. Wij volgen hierin uiteraard de adviezen van het RIVM nauw op.

Onderstaand nemen we u graag mee in de maatregelen die wij treffen om ervoor te zorgen dat niemands gezondheid in het geding komt.

Maatregelen voor op locatie

1.5m afstand houden

De 1.5 meter afstand grens moet gehandhaafd worden op locatie. Lukt dit niet dan mag de fotograaf op locatie de opdracht annuleren en weggaan. Eventuele afspraken om de opdracht af te ronden zijn dan mogelijk niet kosteloos. We verwachten dat zowel eigenaren als makelaars hierin hun verantwoordelijkheid nemen.

maximaal 3 mensen op locatie

Om de bovenstaande 1.5 meter grens aan te houden zien we het als noodzaak om met maximaal 3 mensen op locatie (inclusief fotograaf) onze producten te maken. Ook hiervoor geldt dat als dit niet mogelijk is de fotograaf de mogelijkheid heeft om de opdracht af te zeggen. Aan u de vraag om bewoners vooraf te informeren en hen mee te laten helpen door zoveel mogelijk in een andere ruimte te zijn dan de fotograaf of bijvoorbeeld even op een andere verdieping te wachten. Laat hen de woning volgens onze Stylingtips checklist opruimen. De fotograaf zal zo min mogelijk spullen verplaatsen.

Gezondheidsklachten eigenaren

Heeft één van de bewoners verkoudheidsklachten dan zijn we genoodzaakt de afspraak op een later moment opnieuw in te plannen. Merken we op locatie dat dit het geval is dan geldt hiervoor dat wij de fotograaf opdracht geven de locatie wil verlaten.

Woning opruimen

Vanuit hygiënisch oogpunt ruimt de fotograaf zo min mogelijk op tijdens de afspraak op locatie. We gaan er vanuit dat iedereen de woning ‘fotoklaar’, of anders zelf spullen verplaatst. Bekijk onze Stylingtips checklist

Handen wassen

De fotograaf wast zijn handen bij binnenkomst en bij vertrek op locatie.

Afspraak kosteloos annuleren

Het is bij ons mogelijk om de afspraak voorafgaand aan de afspraak kosteloos te annuleren. Indien de verkoper of makelaar zich niet 100% goed voelt, vragen wij u om de afspraak te verplaatsen. Wij zullen de afspraak weer inplannen zodra de klachten helemaal zijn verdwenen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u verder nog vragen over dit onderwerp, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via tel.: 0800-1040. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en we zullen er alles aan doen om ons werk uit te voeren op een verantwoorde manier die zowel uw als onze gezondheid waarborgen.

Team Housevertising 

Scroll naar boven