360 graden fotografie

360 graden fotografie

Een eerste online bezichtiging van uw woning

Voor een potentiele koper een perfecte manier om uw woning online te bezichtigen. Het toont een realistisch beeld van de ruimten doordat je werkelijk kan rondkijken. Ook voor de ranking op Funda is 360 graden fotografie van belang. Funda hecht namelijk veel waarde aan deze manier van woningen presenteren en beloont dit door een hogere ranking binnen de zoekresultaten.

Het product 360 graden fotografie is zeer effectief gebleken in de afgelopen jaren en is dan ook nog volop in ontwikkeling.  Door de komst van de Virtual Reality bril waar de 360 graden foto’s van toepassing is geeft een nieuwe dimensie aan de online bezichtiging. Zo worden bezichtigingen makkelijker en minder tijdrovend.

Nieuwsgierig naar een voorbeeld? klik op de afbeelding om een 360 graden tour te bekijken.

Zo lang mogelijk in beeld

Geeft de kijker de mogelijkheid om rond te kijken in de woning, dit verlengt de tijd die een potentieel koper aan uw woning besteed aanzienlijk.

Relatief goedkoop

De 360 graden foto’s zijn van grote waarde bij de presentatie van de woning, het toevoegen van 360 graden foto’s is relatief goedkoop, en extra voordelig in een Totaalpakket.

Hogere ranking

Het toevoegen van 360 graden foto’s bij uw presentatie op Funda verhoogd de ranking van de woning.