360 graden fotografie

360 graden fotografie

LAAT POTENTIËLE KOPERS UW WONING ONLINE BEZICHTIGEN

Onze 360 graden foto’s zijn voor potentiële kopers de perfecte manier om uw woning online te bezichtigen. Dankzij deze foto’s kunnen ze in de ruimtes rondkijken alsof ze écht aanwezig zijn. Met 360 graden foto’s geeft u uw potentiële kopers een realistisch beeld van uw woning en geeft u ze een voorproefje van een echte bezichtiging.

Ook Funda waardeert 360 graden foto’s enorm. Wanneer u 360 graden foto’s gebruikt, beloont Funda u met een hogere ranking binnen de zoekresultaten. Daardoor zien meer mensen uw advertentie.

Het product 360 graden fotografie is de afgelopen jaren zeer effectief gebleken en is nog volop in ontwikkeling. Dankzij de komst van de Virtual Reality-bril wordt de beleving van 360 graden foto’s nog realistischer. Het geeft werkelijk een nieuwe dimensie aan de online bezichtiging. Zo worden bezichtigingen makkelijker en minder tijdrovend.

Met 360 graden fotografie scoort u ongetwijfeld punten.

Nieuwsgierig naar een voorbeeld? Klik op de afbeelding om een 360 graden tour te bekijken.

Zo lang mogelijk in beeld

Geeft de kijker de mogelijkheid om rond te kijken in de woning, dit verlengt de tijd die een potentieel koper aan uw woning besteed aanzienlijk.

Relatief goedkoop

De 360 graden foto’s zijn van grote waarde bij de presentatie van de woning, het toevoegen van 360 graden foto’s is relatief goedkoop, en extra voordelig in een Totaalpakket.

Hogere ranking

Het toevoegen van 360 graden foto’s bij uw presentatie op Funda verhoogd de ranking van de woning.