Verkoopstyling

Verkoopstyling is kort gezegd het verkoopklaar maken van de woning, zodat deze optimaal gepresenteerd wordt en aantrekkelijk is voor een breed publiek van potentiële kopers. Het resultaat: de verkoopkansen van uw woning nemen beduidend toe.


Artist Impression

Een Artist Impression is een digitaal ingerichte afbeelding van een ruimte naar keuze. Door middel van een Artist Impression kunt u laten zien wat de mogelijkheden zijn van de ruimtes in de woning, zonder veel geld kwijt te zijn aan het restylen of verbouwen.


Energielabel

Onze energielabel expert komt bij de verkoper thuis langs om de 10 punten van het energielabel door te nemen en eventuele bewijzen te verzamelen. U hoeft dan zelf geen bewijsdocumenten te overleggen zoals bij de DigiD variant die door de eigenaar zelf online kan worden aangevraagd.


Energie-Index

De energie-index is vanaf 2015 verplicht voor zowel sociale als particuliere huurwoningen. De energie-index is onderbouwd met zo’n 150 punten. Bij sociale huurwoningen bepaalt de energie-index mede de hoogte van de huur.


Social media Campagne

Wij geloven in het principe: hoe meer online bezoekers hoe groter de kans dat u de woning verkoopt. D.m.v. onze social media campagnes zorgen we ervoor dat u nog meer bezoekers op de advertentie van de woning krijgt. En dat u echt zélf kunt helpen de juiste koper te vinden.

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp