Woningfotografie + 360 graden foto's

Fotografie is van cruciaal belang voor de presentatie van uw woning. Bij een goede woningpresentatie mag een 360 graden tour niet ontbreken. Bij een 360 graden tour zijn er hotspots aangemaakt die de kijker door de woning leidt op een natuurlijke manier.


Woningfotografie + Hoogtefoto's

Een foto gemaakt vanaf ongeveer 8 meter hoogte geeft een kijker een uniek beeld van de woning en de directe omgeving. Naast de standaard woningfotografie zijn Hoogtefoto’s een zeer waardevolle toevoeging op de presentatie van uw woning.


Woningfotografie + 360 graden foto's + Hoogtefoto's

Heeft u een mooie grote tuin of heeft uw woning een bijzondere ligging? Met onze hoogtefotografie beschikt u over die unieke foto’s die uw gehele perceel op een unieke manier laten zien. Hoogte foto’s worden gemaakt met onze hoogtestatief van ongeveer 8 meter hoog.


Woningfotografie + 360 graden foto's + Video

Met Woningfotografie, 360 graden fotografie en een Walkthrough-Video kiest u voor meerdere producten om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Het toevoegen van meerdere producten bij uw online presentatie op funda zorgt voor een hogere ranking van uw woning.

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp