Uw specialist in vastgoedmarketing

Als makelaar streeft u naar een mooie, onderscheidende en zo compleet mogelijke presentatie van uw objecten. Snel geleverd, van de hoogste kwaliteit en vooral niet te duur.

HouseVertising is dé specialist op het gebied van vastgoedmarketing. Wij werken snel (levering binnen vier dagen na opname), accuraat en tegen lage kosten. Bovendien zijn wij als one-stop-shop voor de makelaardij uniek in de branche. Wij hebben alle mogelijke presentatietools in huis. U hoeft dus niet meer met verschillende partijen te schakelen of meermaals aanwezig te zijn in een woning om anderen hun werk te kunnen laten doen.

WORD PARTNER EN PROFITEER NOG MEER

Als partner van HouseVertising profiteert u nóg meer van de vele voordelen die HouseVertising te bieden heeft.

Wat kunt u verwachten

 • Plaats een order

  Plaats uw bestelling telefonisch via ons gratis telefoonnummer 0800-1040, of online via uw account. Wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling.

 • Afspraak

  Er wordt een afspraak ingepland waarbij alle producten op hetzelfde moment worden opgenomen. U hoeft dus maar één keer aanwezig te zijn bij de woning.

 • Opnamedag

  Op de afspraak zullen wij in de woning de werkzaamheden verrichten. Indien gewenst gewenst halen wij de sleutel op op een locatie en geven wij die na opname weer bij u af.

 • Download uw producten

  Uw bestelde producten worden binnen drie dagen in uw account opgeleverd. U krijgt een melding zodra ze voor u klaar staan.