Totaalpakketten

Met onze totaalpakketten kiest u voor meerdere producten om uw woning zo compleet mogelijk te presenteren. Het toevoegen van meerdere producten bij uw online presentatie op Funda zorgt voor een hogere ranking van uw woning en maximaal voordeel op onze producten.


Woningfotografie

Fotografie is van cruciaal belang voor de presentatie van uw woning. Bij goede woningfotografie hoort o.a. een uitstekende ‘hoofdfoto’, de eerste foto van de woning. Deze bepaalt in hoge mate of een websitebezoeker de pagina opent.


Plattegronden | NEN2580 Meetrapport

Een professionele plattegrond mag niet ontbreken bij de presentatie van uw woning op Funda. Heeft u bouwtekeningen, dan kunnen die omgezet worden in digitale plattegronden. Indien u niet in het bezit bent van bouwtekeningen, dan wordt uw woning ingemeten waarna u de 2D- & 3D-plattegronden ontvangt met een NEN2580-meetrapport.


Video

Een video bij uw presentatie op Funda brengt de sfeer van de woning en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van de woning. De online kijker ervaart zo de sfeer optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.


Overige producten

Naast de standaard presentatie producten als woningfotografie, plattegronden en video, verzorgen wij ook uw verkoopstyling, energielabel, Artist Impressions, etc.

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp