Totaalpakketten Fotografie

Met onze Totaalpakketten Fotografie kiest u voor meerdere fotografie producten om uw woning zo goed uitgebreid mogelijk te presenteren. Het toevoegen van meerdere fotografie producten bij uw online presentatie op funda zorgt voor een hogere ranking in Funda, maar verlengt ook de tijd die besteed wordt aan uw woning.


Woningfotografie

Fotografie is van cruciaal belang voor de presentatie van uw woning. Bij goede woningfotografie hoort een uitstekende ‘hoofdfoto’, de eerste foto van de woning. Deze bepaalt in hoge mate of een websitebezoeker de pagina opent.


Woningfotografie XL

Ons product Woningfotografie XL verschilt ten opzichte van ons product Woningfotografie qua tijd die de fotograaf bij u op locatie heeft. Deze extra tijd geeft de fotograaf de mogelijkheid om uw woning nog eens rustig te analyseren en zich te richten op mooie detailfoto’s en composities.


360 graden fotografie

Een 360 graden foto van elke ruimte zijn van grote meerwaarde bij de presentatie van uw woning. Geef de potentiële koper de mogelijkheid rond te kijken in elke ruimte en verhoog zo de tijd die besteed wordt aan uw woning.


Hoogte fotografie

Heeft u een mooie grote tuin of heeft uw woning een bijzondere ligging? Met onze hoogtefotografie beschikt u over die unieke foto’s die uw gehele perceel op een unieke manier laten zien. Hoogte foto’s worden gemaakt met onze hoogtestatief van ongeveer 8 meter hoog.

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp